En helg i Västerås

Jag tyckte det var på tiden att hälsa på vänner och familj i Västerås, så jag bestämde mig för att åka över valborg och helgen. Dessutom fyller mamma år.

Valborg blev väldigt lugn. Vin och fläskfilé med gorgonzola. Mums! Egentligen skulle det har blivit utgång, men det ställdes in. Inte heller Robert kom iväg (han skulle varit i Uppsala med sina vänner).

På fredagen gav sig jag och föräldrarna ut med segelbåten (med det fantastiska namnet Sandra). Det blev en lagom tur med kort förankring vid klubbstugan. Vädret var härligt och vitsipporna blommade i backarna på öarna. Vitt vin, lax och trevligt sällskap.

På lördagen kom mormor och morfar. Men innan hann jag med en sväng på stan. Två rutiga klänningar blev det, båda i femtiotalsmodell och båda svartvita med vippiga kjolar. Den ena med kort ärm och den andra med smala axelband. Kvällen spenderades framför TVn med konstiga vargfilmer.

Idag har jag varit på stan med Henriette. Födelsedagspresent åt mamma och en väska åt mig har införskaffats. Väskan kommer från Friis & Co, som visade sig ha utförsäljning med 50 % rea. Toppen! Lagom stor och i rödbrun skinnimitation. Laptopen passar perfekt i. Efter shoppingen blev det den traditionsenliga passionsfruktcheesecaken på caféet i Skrapan.

I morgon åker jag hem. Innan dess blir det dock lunch med Henriette och en hel del plugg. På tisdag är det deadline som jag måste hålla.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0