Dagen innan Arvika

Just nu sitter jag och läser på mina föräldrars terrass. Fast det är nästan för varmt idag. Senare blir det att springa ärenden och handla.

Planen är att åka till Arvika imorgon för att gå på festival. Vid lunchtid blir jag upphämtad av John, Mia och Johan. Det mesta är förberett, det är bara mat och lite småsaker som ska packas. Sen blir jag borta till nästa söndag.

Jag kom till Västerås igår. Då var jag alldeles förstörd av sömnbrist och värme. Tåget var gammalt och saknade luftkonditionering, om man öppnade ett fönster slamrade det så mycket att ljudet blev olidligt. Jag hade knappt fått någon sömn natten innan. Efter lite vilande och grillad entrecote kändes det bättre i alla fall.

Liten låtlista

Vad jag lyssnar på om och om igen just nu:

The Birthday Massacre - The Dream. Mitt senaste fynd. Jag älskar den drömska stämningen och texten.
Freemasons - Uninvited. Den här har jag älskat sen jag av en slump såg videon på MTV förra sommaren.
White Lies - E.S.T. Jo, jag lyssnar fortfarande på den här låten om och om igen.
Lola Angst - Ziggy's Lullaby. Både text och låt är det något med. Har hängt med mer än ett år.
Harry - Imagination. Av misstag hittade jag den någon gång på gymnasiet. Texten är speciell.

Underbara skor



Jag råkade bränna min sommarbudget på skor. Ooops. Planen var att inhandla ett par nya, prisvärda skor till sommaren. Med hög klack och breda remmar som går över hela skon och runt ankeln. Det råkade bli två skor, och ganska dyra sådana. Men fasen vad snygga de är! Jag är kär. Smala stilettklackar med rejäl höjd men ändå stabilitet. Ena paret på bilden ovan, andra hittade jag ingen bild på. Båda är från Scorett. Jag älskar mina nya skor!

RSS 2.0