Min helg på Tech Noir

Helgen spenderades i Stockholm. John tyckte att jag skulle hänga på, och jag är mycket nöjd över att jag följde med.

Kvällen spenderades på Tech Noir (som åter igen finns på Kolingsborg!). Först en rolig förfest med en del nya människor. Bra musik, trevligt sällskap och härlig stämning. Jag gillade hur handdukarna var märkta på toaletten: "tjejer", "killar" och "John". Min kära kompis hade fått en helt egen handduk.

Sedan bar det av till TN, där en del tid spenderades på dansgolvet. Det är evigheter sedan jag var där senast, och det levde definitivt upp till mina förväntningar. Jag träffade även på en del gamla bekanta, vilket var kul. Nu vill jag dit igen, så snart det går!

Resan till och från Stockholm gick med Bus4you. Det är första gången jag åker med dem. Samma priser som på Swebus Express fast med större benutrymme, specialstolar, eluttag och internet. Jag kommer definitivt att åka med dem igen! Det var bara en detalj som var lite irriterande (och tämligen komisk): Stolarna var utformade på ett sådant sätt att jag hade ungefär en decimeter mellan fötterna och golvet. I längden blir det jobbigt att sitta och dingla med benen. Fast jag är ju ganska kort också.

RSS 2.0