Brunett? del 2


Det blev brunt. Efter massor av research angående olika salonger, deras priser och kvalitet tog jag ett djup andetag och bokade en tid. Jag hade tur nog att få en tid redan igår. Det blir extra kul att dyka upp efter tenta-perioden med en helt ny hårfärg.

Det blev tillslut Barbis i Ryd som jag bokade tid hos. Studentplånboksvänliga priser och att det var nära dit var två viktiga faktorer. Jag tvekade dock när det gäller kvalitet. Skulle de hålla måttet? Jag har aldrig varit missnöjd när jag gått därifrån, men det har en killkompis. Jag hittade dock väldigt många positiva omdömen på internet, vilket ledde till det slutliga avgörandet.

Jag är nöjd! Personalen på Barbis kändes väldigt professionella med färgen och var noga med att det skulle bli bra. Jag var först lite tveksam till om det var rätt nyans på håret, varpå de erbjöd att färga om det utan kostnad om jag inte var nöjd. Det visade sig dock vara de starka lamporna i lokalen som lurade ögat, i normal belysning och utomhus var det som jag tänkt mig. När jag gick kände jag mig glad och ompysslad. Till priset 1120 kr (inklusive klippning) tycker jag att det är ett mycket bra resultat. Jag kommer inte tveka att gå dit igen.

Färgen blev bra. Det ser väldigt naturligt ut och är inte för skarp skillnad. Nu återstår det bara att se vad resten av världen tycker.

Kommentarer
Postat av: Henriette

Vad fint det blev! Känns väldigt ovanligt att se dig som brunett.. Du får komma till Gurkstan snart igen så jag får se det IRL!

2009-01-17 @ 13:14:37
URL: http://iamhenriette.com
Postat av: Sandra

Henriette: Tack! Det känns bra, om än lite ovant. Jag vet inte riktigt när jag kommer nästa gång, mina föräldrar sticker utomlands, så det blir begränsat med helger de är hemma framöver.

2009-01-17 @ 17:03:22
URL: http://feelingofautumn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0